Casa Auto deschide prima tinichigerie-vopsitorie cu linie robotizată din România și Europa de Est.

Cu 13 branduri în portofoliu și alături de cel mai mare parc de automobile rulate, Casa Auto este un punct de referință pentru domeniu. Am dezvoltat, în premieră pentru industria românească, un pol auto, care concentrează în același spațiu majoritatea brandurilor pe care le reprezentăm, respectând în același timp rigorile mărcilor pentru design și funcționalități. Grupul integrează, alături de vânzare și service autorizat și profesionist pentru fiecare marcă, servicii rent-a-car și mașină de înlocuire, broker de asigurări auto, un centru de daune, asistență rutieră, parc de mașini rulate și opțiuni pentru finanțare, inclusiv leasing, buy-back și trade-in. Suntem specialistul nr. 1 în automobile și servicii în Iași și în zona de nord-est a României!

Dacă îți repari mașina la Casa Auto primești oricând și gratuit o mașină la schimb, cât a ta este la noi. În plus, poți afla oricând statusul reparațiilor mașinii tale introducând numarul de comandă în secțiunea dedicată.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu servicii de autoconstatare a daunelor în cazul unor accidente.

Te așteptăm în Centrul de Constatare Daune Centru Tehnic din Lețcani, nr. 1113, Iași, pentru a evalua daunele auto acoperite de polița CASCO. Consultantul nostru de daune se va asigura că face toate demersurile astfel încât dumneavoastră să nu mai fiți nevoit să vizitați societatea de asigurări.

Tot ce trebuie să faceți este să apelați numărul unic de contact 0232933 pentru a primi consiliere și noi ne vom ocupa de realizarea și finalizarea dosarului dumneavoastră de daune.

  • Actele și documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră la data programării stabilită prin împreună cu consultantul de daune, necesare întocmirii dosarului, sunt:
  • Constatarea amiabilă sau actele de la poliție – în original
  • Certificat de înmatriculare auto (talon)
  • Permis de conducere
  • Polița CASCO – copie
  • Împuternicire – în original, la dosarele de daună unde proprietarii sunt persoane juridice

Centru Tehnic, împreună cu Groupama Asigurări, oferă consultanță pentru Serviciul de Autoconstatare din momentul daunei, până când autoturismul a fost reparat. Iar cât timp mașina se află în reparație primești gratuit mașină de înlocuire.

Pentru a aviza dauna online la Groupama puteți accesa website-ul aici sau telefonic la numărul de telefon: 0374110110 și să solicitați efectuarea procedurilor de constatare în Centru Tehnic din Lețcani, nr. 1113, Iași.

În cazul în care doriți, puteți să vă prezentați direct în Centrul de Constatare Daune Centru Tehnic, unde vă vom ajuta cu întreaga procedură de avizare și contatare. 

 

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist și cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute. Mai multe informații pe www.groupama.ro  


 

S.O.S.

Număr unic de contact

0232 933

Groupama